Efterårsdrømmerier

Julen i år

Jeg arbejder som bekendt på en bachelor, så meget juleferie står den nok ikke på i år. Og hvis jeg har lidt fritid, stjæler arbejdet den nok, men altså helt ærligt, hvorfor ikke arbejde på helligdagene og få dobbeltløn for det samme arbejde? Dumt at lade være. Jeg går normalt ikke så meget op i julen og jeg har intet imod og skulle arbejde i julen, jeg har bare lige lidt traditioner, der skal presses ind. Her kommer en list over mine traditioner, som ikke kan underværes. På nogen måde. Det skal passes, ellers bliver det ikke jul.

1. Film og tv der SKAL ses inden det kan blive jul: Selvfølgelig Disneys juleshow, ingen jul uden det, min yndlings er Lady og Vagabonden. Så klassisk og romantisk. Derudover ser jeg altid Alene hjemme, genial film der skal ses. Love actually græder jeg til hvert år, så sød, sjov og dejlig film. Pippis jul havde jeg på VHS og jeg så den så mange gange, som barn, at den til sidst ikke kunne mere. Den er hyggelig og rummer alt det en jul skal. Min mor og jeg har en tradition med at se A christmas romance. Sød, lige-ud-af-landevejen-film. Her er ingen slinger i valsen og man kan gætte sig til det meste der sker, men den er nu alligevel rigtig god.

2. Mad der SKAL spises. Min svigermor laver altid maden juleaften og jeg kan godt glemme alt om at få lov til at hjælpe. Hun laver and og flæskesteg, almindelige kartofler, brune kartofler, rødkål, franske kartofler, sovs (og det er sovs, den der hænger ved kartoflerne og som nærmest kan skæres i skiver). Hun laver også ris a la mande, som jeg hader, men pligtskyldigt spiser en skefuld af. Derudover skal jeg have bagt småkager og lavet konfekt, da vi var børn satte min mor en hel weekend af til projektet og så lavede vi ikke andet den weekend. Det er noget af det jeg husker bedst fra min barndom og som jeg klart vil bringe videre til mine børn en gang. Jeg skal spise et par kilo mandariner/klementiner og drikke en masse lækker the.

3. Derudover skal jeg i kirke juleaften, jeg er ikke kristen, men juleaften er nu så hyggelig. Min kærestes bedstefar er tidligere præst og når vi har spist og inden vi skal om træet læser han juleevangeliet. Han har bogen med hvert år, men lur mig om ikke han kan det udenad 🙂 Det er en smuk tradition, fordi vi alle samles og lige slapper af mellem mad- og gaveræs. Sidst men ikke mindst skal jeg putte mig i min kærestes arme og kysse med ham og bare hygge igennem

4. Og når ja, så skulle jeg gerne have lavet min bachelor helt færdig, den skal jo trods alt afleveres den. 5. januar.

Og så kan det ellers blive jul. Jeg glæder mig faktisk lidt i år. Dog ikke lige så meget som min lokale fakta. Jeg lukker øjnene hver gang jeg støder på deres julehalløj, det er liiiige lidt tidligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsdrømmerier