Julegaver

Ting der gerne må blive i 2013

Når man starter på et nyt år, er der tit mange der snakker om det nye og forberede, den anden dag på P3 snakkede de om hvilke tv-programmer der skulle en tur i makulatoren. Hvorfor holde sig til tv-programmer ? Er der ikke mere der trænger til en tur i makulatoren? (Svaret er: JO!!). Her kommer en liste ( jeg eeeeeeelsker lister) over hvad der skal en tur i makulatoren.

Nr. 1 – Crocs Her er et fænomen der bare gerne må tage en tur i makulatoren. Forstå mig ret, hjemme hos dig selv, på din egen matrikel, der slår du dig bare løs. MEN lige så snart du forlader hjemmet så stiller du Crocs’ene. Der findes nok ikke noget grimmere stykke fodtøj. Og nej de bliver ikke pænere af at du pynter dem med alskens ting og sager. Hvis du arbejder i sundhedsvæsenet stopper det lige NU! Når du tøffer rundt oparbejder du statisk elektricitet og giver mig, din patient eller dig selv stød hele tiden. Og det er ikke rart. Jeg gentager IKKE rart.

Nr. 2 – Leggins Hvorfor? HVORFOR?! Jeg forstår dem ikke. Og slet ikke når folk tager et par leggins på og så lige snupper et par strømper. Du tror måske at fordi begge dele er sorte, så er der ingen der lægger mærke til det. Newsflash folk lægger mærke til det. Hvorfor f***** ikke bare hoppe i et par strømpebukser. Meget nemmere og meget pænere. Og nej leggins er ikke bukser. Hvis du har leggins på, har du noget udover der er en vis længde. Du har ikke en lang tanktop på og så er det fint. Du har en kjole eller en nederdel eller shorts på. Tak.

Nr. 3 – Ternede skjorter Til mænd. Jeg havde fornøjelsen af at shoppe julegaver i år og hold nu op hvor var det svært at finde en skjorte til svigerfar der ikke var ternet. Medmindre du er skovhugger så hop lige i en skjorte der ikke er ternet, tak. Tern gør ikke noget godt for mænd. Især ikke når farvekombinationen er lilla/orange/grøn (yikes, hvem har dog udtænkt det?).

Nr. 4 – Danefæ jakker Mage til grim husmoder beklædning skal man lede længe efter. Jeg fatter ikke at den er så populær. Vandrette striber er i forvejen en dum ide, når de så er i mærkelige farver og en dum pasform så ryster jeg bare endnu mere på hovedet. Jeg fatter det simpelthen ikke. Her hvor jeg bor er de overalt, mine øjne brænder hver gang jeg ser en. Især når det er i kombination med et par crocs, puha det er grimt.

Nr. 5 – Kobber Jeg forstår ikke trenden med at alt i boligen nu skal være i kobber. Det eneste jeg kommer til at tænke på når jeg ser det, er de gamle damer jeg passer i hjemmeplejen. De har kobbergryder og lignende på væggen og det er ikke kønt. Så hænger de tunge gryder der og samler støv og skal pudses hele tiden og de skinner sjovt og de har en mærkelig udefinerbar farve alt efter hvilket lys de er i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver