Status pt.

Det der øjeblik #2

Det der øjeblik hvor jeg igen dummede mig til vejledning. Sidste gang fik jeg sagt at jeg ikke fattede hvorfor man tog en sygeplejerskeuddannelse for at blive lærer. Denne gang fik jeg stirret lidt for meget på vores vejleders gravide mave, hvorefter hun krymper sig sammen og siger noget a la: “ja den er blevet stor efterhånden.” Flot Lærke, hvordan skal det ikke gå til eksamen.

Det der øjeblik hvor jeg igen har skrevet en masse gode noter, men min håndskrift er så elendig at jeg har svært ved at tyde dem. FML. Jeg læser bare alle artikler til min bachelor igen, no problemo.

Det der øjeblik hvor min svigerinde kom på uanmeldt besøg imens jeg lå nøgen på sofaen og sov. Jeg var lykkelig for at jeg for en gangs skyld havde beholdt dynen på.

Det der øjeblik hvor jeg overvejer om jeg ikke bare skal droppe bacheloren og blive assistent i stedet? det sker mange gange kan jeg tilføje. Jeg kommer aldrig til at elske at skrive opgaver, jeg vil ud og lave noget praktisk. Sygepleje er et håndværk, lad mig vise hvad jeg kan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status pt.