Sommerferie

Før sommerferie

Her er, som lovet en liste over hvad jeg skal have anskaffet mig inden sommerferien. Nogle vil måske mene jeg er i god tid, men jeg kan godt lide at være forberedt. Desuden har jeg som studerende ikke råd til at købe det hele på en gang, så for at dele udgifterne op, gør jeg det klart allerede nu, hvad jeg skal holde øje med.

Her er listen så:
Et eller to par shorts. Helst dem her
Et par solbriller. Jeg tror det bliver et par rayban
To eller tre lyse, løse skjorter
En ekstra nederdel. Fx den her
Shorts til under nederdele
En cardigan til de kolde aftener

Det er så det jeg skal have anskaffet mig inden sommerferien. Shorts til under nederdelen lyder måske dumt, men når det er varmt og man går meget, kan det være rigtig rart at have noget på under, så ens lår ikke bliver irriteret. Det er jo ikke alle der render rundt med et såkaldt thigh-gap og jeg får et mærkeligt rødt udslæt, der gør noget så forbandet ondt og klør som bare fanden, hvis jeg går i en nederdel uden noget under, når det er varmt. Desuden er det smart, hvis det blæser lidt og din nederdel blæser op. Vupti, så har du shorts under og ingen ser ting de ikke skulle have set. smart.
Jeg har fundet nogle konkrete bud på nogle af tingene allerede, men ikke til alle tingene. Det må komme hen af vejen, mon ikke det skulle kunne lade sig gøre på et tidspunkt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie