Giv blod

Ønskeliste

Jeg startede jo engang ud med at skrive en top-20 ønskeliste over de ting jeg ville have for at have den ultimative garderobe. Efter vores ferie i London og Paris har jeg fået købt nogle af tingene på listen, så det er tid til at få den opdateret.

Et af mine ultimative køb (det lyder sådan lidt blogger-se-mig-smart, det udtryk, men kan ikke finde på noget bedre) var et ur fra Marc Jacobs, som jeg egentlig troede var gået ud af produktion, men sådan forholdte det sig ikke. Så mig afsti-afsted til Marc Jacobs i London og købe deres Baker ur. Og jeg har gået med det hver dag lige siden. Så dejligt og stilrent. Det giver ligesom lidt ekstra til mine outfits.

Desuden har jeg købt en “læderjakke”, læder er det jo ikke og det er jo ikke en Rick Owens som jeg ellers meget gerne ville have, men da jeg ikke er sikker på det er mig, med sådan en, så starter jeg ud med en pæn en fra Primark til 18 pund. Hvis det så ikke går, så har det da i det mindste ikke kostet mig en formue.

Jeg havde også sendt lange blikke efter Balneciagas sandaler og vi boede 5 min derfra, så vi smuttede forbi og så om de havde dem. Det havde de selvfølgelig ikke. Jeg havde – dum som jeg er- glemt at Alexander Wang er kommet til posten og så skal alt se sporty ud, så nu havde de kun nogle grimme sandaler. Øv. Selv ekspedienten var enig med mig i at Alexander Wang ikke passede til Balenciaga, han er for ung, for sporty og har ikke respekt for mærkets DNA. Så ærgerligt, man kan jo håbe han snart finder et andet job. Når men afdelingen i Gallerie Lafayette havde nogle enkelte str tilbage. Så afsted med os. Da jeg så prøver dem, er de for smalle til min fod. (d’oh). Selvfølgelig skulle det ikke lykkes, så nu er jeg på jagt efter nogle nye, pæne, klassiske sandaler. Hvilket ikke er nemt for mig, jeg er meget kræsen med fodtøj.

Men det var da to punkter jeg kunne strege fra min ønskeliste. Satser på der kan krydses flere af efter min fødselsdag i november. Man har jo lov at håbe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv blod