Jul. Og hvad så?

Hvem er jeg ?

Hvem er jeg ? Ja hvem er jeg egentlig lige. Jeg er ikke sikker på jeg selv ved det helt præcist endnu, men jeg vil da gøre et forsøg på at fortælle lidt om mig selv.
Jeg er 22 år, bor i det mørke Midtjylland, men kommer oprindeligt fra det deprimerende Vestsjælland ( for nogen er det måske stedet, men for mig duer det ikke). Jeg bor sammen med min kæreste, som jeg har kendt i tre år efterhånden. Vi har en dejlig lejlighed, som jeg stadig hele tiden prøver at indrette. Tro mig, man bliver aldrig færdig. Jeg læser til sygeplejerske og har ca et år igen. Jeg elsker det job jeg kommer til at få, men hader uddannelsen. MEN jeg bider i det sure æble og er da nået 2,5 år ind i uddannelsen. Det er nok ikke den store overraskelse at en SU ikke rækker langt, og jeg har da også valgt at tage lidt arbejde ved siden af. Eller nærmere bestemt, tre jobs. Alle i hjemmeplejen, bare forskellige steder. Jeg elsker mine jobs, selvom det er hårdt arbejde, er det så givende. Ældre mennesker der har levet et langt liv, har virkelig nogle guldkorn engang imellem. Især de demente borgere jeg arbejder med primært, de er nogle guldklumper. Jeg plejer at sige at jeg har fået 14 nye reservebedsteforældre via mit arbejde.

Når men jeg har egentlig ikke altid været interesseret i mode. Jeg var en drengepige og ja jeg har haft mine øjeblikke. Jeg elskede trompetbukser, springvandshår og mærkelige sweatshirts (jeg havde både med eye q og pokemon tryk, slå den). Men i løbet af 9. Klasse og min tid på handelsskolen blev jeg mere og mere interesseret i mode og tøj. Jeg forelskede mig i min kusines balenciaga taske og endte med at få den en jul af hende. Jeg var lykkelig. Jeg gik mere og mere op i hvordan jeg så ud, selvom jeg stadig havde nogle ups’er her, jeg anede ikke hvilken stil jeg havde og prøvede en del af. Nu er jeg blevet mere sikker og har derfor også startet projektet omkring den perfekte garderobe. Jeg er begyndt at gå mere op i kvalitet fremfor kvantitet. Men der skal stadig være plads til highstreet køb, som sagt er jeg på SU og man bliver ikke millionær af at arbejde som afløser i hjemmeplejen.

Jeg startede bloggen da en god veninde foreslog det, havde selv gået med tanken et stykke tid, men hun gav det sidste skub. Der er stadig ikke særlig mange i min omgangskreds der kender til min blog. Jeg er lidt usikker og fortæller dem jeg har lyst til om bloggen stille og roligt, hen ad vejen. Min vision for bloggen er at det skal være et sted, hvor jeg kan skrive om det der interesserer mig. Blandt andet mode, indretning, madlavning, sport osv. Livet generelt. Så selvom der er en overvægt af modeindlæg pt, så er det min vision hen ad vejen at bygge mere på. Jeg håber at jeg får nogle trofaste læsere og at det kommer til at være en spændende og sjov rejse for mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul. Og hvad så?