Choo does it again

Sommerferie

Det er muligt at sommeren er langt væk, men da jeg fik et jobtilbud, der fylder det meste af min 8-ugers sommerferie ud, begyndte jeg at søge lidt for sjov på sommerferie. Vi har diskuterer længe herhjemme, hvor en evt ferie skulle gå hen. Jeg har det varmt bare der er 22 grader, min kæreste trives bedst med 30+. Men jeg fik overbevist ham om at nu havde vi haft tre år i træk med alt for varm ferie (i hvert fald for varm til mig) og jeg mindede ham om nogle af mine mindre charmerende sider når jeg har det for varmt ( om natten, hvis det er for varmt stønner jeg helt vildt højt, og slår i madras/væg/på kæreste. Alt sammen i søvne). Det var nok til at få ham overtalt til en kombination af et par dage i London og et par dage i Paris. Vi har bestilt flybilletter og finder hotel senere, hvis nu vi falder over et godt tilbud eller lignende. Jeg glæder mig så utrolig meget. Jeg glæder mig til for en gangs skyld at opleve noget i min ferie, jeg glæder mig til maden, shopping, atmosfæren og ikke mindst at vise min kæreste London. Jeg har selv været der to gange, men han har aldrig været der. Det bliver så spændende. Det bliver vores anden tur til Paris sammen og min 4. tur til Paris.
Jeg har tænkt mig at lave en liste med hvad jeg skal have anskaffet mig inden ferie (jeg har fx ikke nogle solbriller, kun nogle der er skæve og gået halvt i stykker). Og så en liste med hvad jeg skal købe på ferien. Desuden skal jeg have fundet ud af hvad vi skal se i begge byer og undersøgt hvad der er af spændende ting (kom gerne med forslag). Og indrømmet så er det en god overspringshandling, fra min modul 10 eksamen, at forberede ferien. Selvom det først er i August.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choo does it again