Hvem er jeg ?

I’m dreaming of…

Lige nu drømmer jeg om tingene på billederne.

image
Stiletterne fra Yves Saint Laurent er intet mindre end perfektion. Enkle, men sexede og super sofistikerede. Jeg elsker dem og er måske en enkelt gang eller to kommet til at smide et hint omkring dem til min kæreste. Det er jo snart jul og en pige har lov at håbe.

image
Sættet med bukser og blazer fra Vila er så flot. Selvom jeg ikke er så meget for print er dette dog så subtilt og enkelt at det lige går an. Jeg overvejer kraftigt at klikke det hjem. Det kan jo bruges sammen, hver for sig og til et utal af forskellige lejligheder. Meget praktisk. Og når ja hvis jeg så havde hår som modellen på billedet, ville jeg nu også blive ret så glad. Hold kæft det er lækkert, på den der je ne sais qoui måde.

image
Skoene fra Nike så jeg da jeg var ude og købe julegaver og det var kærlighed ved første blik. Jeg elsker sneakers og de her er for lækre. Farverne er super flotte. Jeg har i forvejen et par Air, men et ekstra par kan man vel altid klemme ind i garderoben. Håber i hvert fald de her ligger under juletræet i år, eller at de kommer på udsalg til januar, for så MÅ jeg ud og have dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg ?