Guilty Pleasures

Weekend of my dreams

Det er arbejdsweekend for os begge herhjemme denne weekend. Så morgenerne bliver brugt på at gå i zombielignende tilstand og få gjort sig klar til arbejde. Men selvom jeg elsker mit arbejde, elsker jeg også at have tiden til at hygge herhjemme om morgenen. Ikke nødvendigvis sammen, jeg kan faktisk rigtig godt lide at have morgenen alene. Især i weekenden. Min drømmeweekendmorgen bliver brugt med en stak aviser, i papirformat tak! (Politiken, Jyllandsposten og Skive Folkeblad allerhelst.) Alle andre dage læser jeg gerne aviser online, men når jeg har tiden til det elsker jeg papiraviser. Jeg tror at det stammer fra at jeg er vokset op med en far der sad og læste avis og  drak kaffe. Vi var begge  morgenmennesker og stod tit tidligt op, selv i weekenden. Han lavede kaffe, jeg varmede brød og sammen gik vi rundt i vores egen bobbel og satte os ind i hver vores lænestol, med hver vores del af avisen og en kop kaffe (ja jeg kunne lide kaffe fra jeg var barn) og spiste vores morgenmad og sad ellers bare i stilhed indtil avisen var læst. Så diskuterede vi lidt hvad der havde stået og så var dagen ellers igang. En dejlig måde at starte sin dag på og et minde jeg altid kigger tilbage på med glæde.

Når men til alle mine aviser hører en kop sort, sort kaffe. Ingen sukker og mælk tak (hvorfor prøve at drikke mælk hvis du ikke kan lide det? så opgiv dog og tag en kop et eller andet du kan lide). Bare kaffe. Jeg elsker et blødkogt æg, lidt frugt eller bær, et rundstykke og ellers bare stilhed. Når min kæreste, som er b-menneske, så står op er jeg klar til at dagen kan starte. Denne type morgen giver mig energi til resten af dagen og jeg lader op på den måde. Jeg håber at jeg får børn, der også elsker at stå op og nyde morgenen ligesom mig. For det er så hyggeligt, man er sammen, men så alligevel ikke. Det er en god start på dagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guilty Pleasures