Jeg er ved at blive gammel...

Fremtidstanker

Jeg har på det sidste tænkt lidt over hvad jeg vil med den her blog. Jeg startede egentlig engang fordi en veninde synes jeg burde. Hun synes jeg ville være god til at skrive om mode. Og bevares jeg har en vis forkærlighed for tøj, sko og alt der hører til i den verden, men jeg må nok indrømme at jeg aldrig bliver den nye Sillewho (ikke at der er en brug for en ny, hun gør det fandme godt!). Jeg har også efterhånden sorteret ud i de blogs jeg følger så det mere er dem, der skriver om deres liv – på godt og ondt – som jeg læser. Miriams blok, Lortemor, Sneglcille og Twinpeaks er nogle af de blogs jeg læser mest. De giver ligesom bare lidt mere virkelighed end alle modebloggerne gør. Bevares det er da dejligt at kigge på lækkert tøj, men jeg har så svært ved at finde en modeblogger med samme smag som mig. Jeg har det lidt stramt med at de den ene uge hader en ting, for så næste uge at elske den fordi alle andre elsker den (det indrømmer de selvfølgelig aldrig, men come on, vi ved det godt).

Når men jeg har tænkt meget og er kommet frem til at min blog nok mere bør handle om mig og alt det indebærer. Det vil måske virke uoverskueligt og der vil nok være en blanding af lidt af hvert. Men det er jo sådan jeg er, en blanding af lidt af hvert. Jeg vil prøve at være mere aktiv herinde, men lover ingenting, på den anden side så er der jo nok ikke nogen derude, så det er nok mere en naiv drøm fra min side, men jeg fortsætter, noget må det gøre godt for. En af de borgere jeg møder gennem mit arbejde sagde den anden dag at han skrev dagbog og altid havde gjort det, fordi så glemte han ikke alle de dårlige ting han oplevede. Det var nemlig dem der gjorde han satte pris på de små gode ting og det er egentlig en fin filosofi. Måske bloggen her er min dagbog, hvor jeg kan mindes de gode og dårlige ting og få lidt ud af det ? Hvem ved?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ved at blive gammel...