Trends der må stoppe NU

Dreams of the future

Om lidt er jeg (forhåbentligt) klinisk uddannet sygeplejerske og så venter bacheloren og så skal jeg ud i den virkelige verden. Det er skræmmende, men samtidig også spændende. Et helt nyt kapitel i mit liv starter. Med job og alt hvad der dertil hører. Jeg har det sidste stykke tid følt at jeg står mellem to kapitler i mit liv. Jeg har overstået den der vilde ungdom, som mange har haft. Med byture, druk og alt det der hører med til det kapitel. Jeg er færdig med det. Jeg orker det ikke mere. Det næste kapitel i mit liv byder på job, ægteskab og børn. Jeg kan ikke vente. Jeg kigger på huse hele tiden, da jeg gerne vil væk fra vores lejlighed. Ikke at den er dårlig eller noget. Jeg vil bare gerne have en have og et hus jeg kan tilpasse uden at der er regler. Og så vil jeg gerne have en hund. En sød lille corgi helst. Og børn, helst tvillinger. Og hvis man kigger på min pinterest så er der vist ikke nogen der er i tvivl om at jeg gerne vil giftes. Som jeg sagde til min kæreste den anden dag, så kan jeg stable et bryllup på benene in no time. Jeg har alt på plads, helt ned til farven på brudepigernes neglelak.

Men lige nu føler jeg mit liv er gået i stå, jeg er midt imellem to perioder i mit liv og føler lidt at jeg spilder min tid. Om få måneder er jeg 23 og hvis jeg skal igang med alt det jeg ønsker for min fremtid skal jeg snart igang. Jeg skal bare lige overtale gemalen herhjemme. Jeg argumenterer ellers for at, hvis nu jeg blev gravid nu så kunne jeg gå på barsel efter jeg har afleveret min bachelor. Smart. Han har sagt, at hvis jeg kan love ham at vi får tvillinger, så er han med på den. Træls at man ikke selv er herre over sådan noget, for så var jeg gået all-in med det samme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trends der må stoppe NU