Summer in Paris

Lazy morning

IMG_0334 IMG_0335 IMG_0331 IMG_0337

Jeg var til eksamen i går og bestod modul 11 med bravur. Jeg er så glad for at have et par fridage, men samtidig savner jeg at komme ud til alle de dejlige damer på mit praktiksted. Mage til dygtige, søde, åbne piger, skal man lede længe efter. Men på den anden side så kunne jeg sove længe i dag (ja eller min krop synes at 6:20 var længe nok), hygge med min kæreste hele morgenen da han altid møder sent torsdag, spise morgenmad i roligt tempo, imens jeg fik læst lidt i de nye numre af Costume og Elle. Og ikke mindst så kan jeg gå med neglelak, parfume, smykker og pænt tøj igen. Eller i hvert fald indtil jeg skal på arbejde på mandag. Men hey det er hele 4 dage, hvor jeg kan nyde at jeg ikke skal gå i den samme grimme uniform hver dag. Højtalede morjeans og en grim grønlig ternet skjorte bliver bare aldrig mig. Jeg havde glædet mig til at kunne gå i mit eget tøj igen, men havde glemt hvor lang tid det kan tage at klæde sig på, når man ikke bare skal hoppe i den samme uniform, hver morgen. NU skal jeg jo pludselig tænke mig om og jeg skal bestemme mig for hvordan jeg skal se ud. Det er lidt hårdt. Men hvem ved måske jeg endda flotter mig lidt i dag og smider lidt mascara på. (Living on the edge, jeg ved det, det er voldsomme ting der sker).
Jeg bagte den lækreste jorbærtærte som afskedskage til mit praktiksted og de var vilde med den. Jeg havde helt glemt hvor godt den smager, så den bliver nok også smidt på bordet på lørdag når svigerfamilien kommer forbi til påskemiddag. Den er nem at lave, ser godt ud og smager mindst lige så godt. Og så er den en del billigere end de der små kedelige man kan købe hos bageren. Seriøst 70-80-90 kr for en kage ? Glem det så bager jeg den sku selv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer in Paris