Forårsfest

Sunday funday

I dag har været en rigtig dejlig dag. Jeg startede med hyggelig morgenmad med min kæreste. Derefter lå jeg og så dårligt reality tv med min veninde et par timer og ventede på at solen kiggede frem. Da solen endelig kiggede frem, kom jeg igang. Jeg har ryddet op på altanen, forårsrengjort badeværelset, bagt cupcakes, spist hjemmelavet koldskål i solen på altanen, hørt høj musik, sunget og danset rundt, lagt nyt sengetøj på, ryddet lidt op, vasket op og er lige nu i gang med at lave en lækker spinat/champignon/skinke/forårsløgs-tærte (ja der var lige lidt der skulle ryddes ud i, i køleskabet).

Jeg ville egentlig have lavet nogle almindlige banancupcakes, men havde en rest rosechampagne og lidt frosne jordbær, så jeg tog min grundopskrift og gik igang med at prøve det af. Jeg lavede et kompot af champagnen og jordbærene og blandede det i dejen og tilsatte lidt mere mel og vupti – så var der cupcakes, de er blevet rigtig gode, hvis jeg selv skal sige det.

Min veninde foreslog at hun kunne gå ned og handle og købe en færdig dej til tærten, jeg fik lige et mindre hjertestop, da hun sagde det. Færdigdej?!!!! NEJ TAK. Ikke i mit hjem. Jeg hader præfabrikerede ting. Og nu er det ikke for at lyde hellig, men hold kæft hvor ville vi unge mennesker have godt af at lave noget mere mad fra bunden. Jeg laver ikke alting selv, men så meget som min i forvejen stramme tidsplan tillader. Jeg orker ikke at spise færdiglavede produkter, når jeg kan lave noget som smager meget bedre og er meget sundere. Og de fleste ting tager slet ikke så lang tid, når først man er i gang. Jeg er ikke vild med ideen om at der er tusinde e-numre og andre mærkelig lange navne, jeg ikke kan udtale, i min mad. Så hellere lave det selv, så ved jeg da hvad det er jeg putter i munden. DSC_0441 IMG_0324

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfest