Under sommerferien

Payday

Gid det snart var lønningsdag. For alle andre med et normalt job er det lønningsdag om få dage, men ikke for mig. Næ nej. Af en eller anden grund, vi fik forklaret som værende god for os, for vi afløsere løn midt i måneden. Hvilket ikke er godt. Det er de færreste regninger der kommer midt i måneden. Men vi får altså løn midt i måneden, det kan være alt fra den 12. – 20. Det kommer an på hvornår lønfirmaet har vores løn klar. Jeg kan altså ikke engang regne med en bestemt dag, hvor jeg får løn. Det er træls, men man lærer at leve med det.

Når men glem mit sure opstød. Her er den egentlige grund til at jeg glæder mig til der triller lidt mønter ind på kontoen. Jeg mangler nogle nye sko til arbejde. Jeg sværger til Nike Free i en eller anden form og denne gang tror jeg det skal være nogle lidt høje nogle. Mine nuværende arbejdssko er slidte. Sålen er ved at gå i stykker. Og komforten er ikke hvad den har været. Men de har holdt siden min første praktikperiode i foråret ’12. De har gjort deres. Nu må de være klar til en udskiftning. De kommer på pension. Det er ikke fordi de er helt i stykker. De er bare ikke gode nok til en 12-timers vagt længere. De kan stadig bruges til et hurtigt smut i Fakta eller på vej til træning. Men jeg tror jeg har fundet skoen. Nemlig dem her:

NI111A069-851@1.2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under sommerferien