My dream home

Laaaaangt fravær.

Hold da op det er længe siden, jeg har været forbi bloggen. Men sagen er den at jeg er startet i praktik på skadestuen, mit drømmested forresten, og det tager al min tid. Jeg er afsted 8-9 timer om dagen + der skal læses og findes ny litteratur og laves opgaver. Så det er ikke meget overskud, det bliver til. Men jeg ELSKER at være på skadestuen. Hold nu kæft et fedt sted at være i praktik. Der sker noget hele tiden, dine beslutninger har konsekvenser her og nu, men også på lang sigt. Nu når jeg er på modul 12 er der også meget omkring ledelse og derfor skal jeg egentlig lave meget af det en færdiguddannet sygeplejerske skal. Selvfølgelig har jeg en jeg følges med, men jeg får mange selvstændige opgaver og det er så fedt. Jeg hører bare til der. Det kan jeg mærke på mig selv.

Når men jeg har faktisk i travlheden gjort mig et par nye indkøb (og så er jeg blevet forkælet lidt (læs: meget) af min søde kæreste), jeg vil prøve om jeg kan nå at få vist tingene frem imorgen, her på bloggen. Jeg har nemlig fri imorgen, så mon ikke det er en god overspringshandling mellem al den seriøse læsning ? Nu får vi at se. Jeg skal i hvert fald nok blive lidt bedre til at få skrevet lidt herinde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My dream home