Lazy morning

My dream home

Lige nu drømmer jeg om at købe et lækkert hus/en lækker lejlighed og så bare kunne indrette som jeg vil. Der er nogle begrænsninger når man bor til leje som vi gør og jeg gider heller ikke bruge for mange penge på det, når vi ikke skal bo her hele livet. Men derfor må man jo godt drømme lidt. Jeg drømmer om lange, hvide, flotte gardiner, flotte små franske altaner, lækkert trægulv (som jeg for alt i verden ikke vil male hvidt! Folk der gør det, ryger op af væggen, når revolutionen kommer). Jeg drømmer om blomster overalt, lækre lyse køkkener, med store brede skuffer, uden greb og lækre store vinduer overalt. Den sorte væg, synes jeg virkelig også er fed, men det kræver mod og en helvedes masse lys (fra førnævnte kææææmpe vinduer).

Men jeg har lagt en plan, jeg køber kun ting til lejligheden, som jeg kan se vi kan bruge i et hjem i fremtiden. Og når ja så håber jeg lige at jeg enten bliver mega rig så jeg kan have blomster overalt, eller at jeg får en lækker have og kan plante dem selv.

Inspiration

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lazy morning