Survive the winter

Hvilke blogs læser jeg ?

Jeg læser en del blogs. Jeg elsker at læse blogs. Jeg starter hver morgen med at åbne min bloglovin app på min iPad og sidder så og spiser morgenmad og læser blogs. Dejlig og doven start på min morgen. Der er plusser og minusser ved at læse blogs om morgenen. Jeg bliver nogle dage helt vildt inspireret og finder nye kombinationer i min garderobe. Andre dage får jeg en mindre tøjkrise og synes at min stil er så kedelig og uinspirerende, som det kan være. Jeg synes ikke der er nogen rød tråd igennem de blogs jeg læser. Jeg læser både danske og udenlandske, og flere foreskellige genrer.

Jeg startede med at læse Marie Jedigs blog Vilde kaniner. surprise. Hun er meget populær og selvom jeg engang imellem (læs: ofte) ryster på hovedet af hendes stil, så respekterer og beundrer jeg hendes mod til at klæde sig som hun vil. Hun sætter ting sammen på en måde, som jeg aldrig ville gøre, men hun rusker lidt op i kedelige Danmark og forarger på den gode måde. Bestemt værd at følge også selvom at man ikke er heeeelt med på hendes stil.

Via Vilde kaniner kom jeg i kontakt med Maries søsters blog And the black . Lærke Jedig har en meget mere personlig blog og jeg elsker hendes ærlighed. Hun har ikke haft det nemt, men hold kæft hvor er hun stærk. Hun har en flot og lækker stil. Hun gør det let. Hun har bare det der. Hvis man vil følge en blog, som viser det virkelige, hudløst ærligt og viser noget forbandet flot tøj, så er det Lærke man skal følge.

Igennem de to førnævnte blogs er jeg kommet i kontakt med Sillewho. Jeg elsker hendes ironiske tilgang til moden og hele verden omkring den. Jeg knuselsker hendes skrivestil og hendes stil. Endelig en der kan se sig selv med ironiske briller og kan se at hun engang imellem er lidt som alle de andre bloggere, men jeg synes nu alligevel at hun skiller sig ud og at hun er helt unik. Og jeg vil gerne love at når hun engang er færdig journalist og har fået hendes drømmejob på Cover, så skal jeg have abonnement på det blad, for hun kommer til at rocke det.

Igennem mit yndlingsradioprogram Monte Carlo på P3 er jeg kommet i kontakt med Lortemor. Hold nu op hvor er hun dejlig. Hun skriver direkte og hun siger hvad hun mener. Jeg elsker det. Og så har hun da verdens sødeste søn. Gud hvor er han nuttet. Jeg gemmer helt sikkert hendes indlæg til jeg selv engang får børn.

På en eller anden måde ( kan ikke huske hvordan) har jeg fundet den amerikanske blog Young House Love. Selvom deres stil ikke lige er min, de bruger jo farver. Puha, min farveforskrækkede lille hjerne slår kolbøtter engang imellem, men jeg elsker deres gåpåmod og de viser at det er overkommeligt selv at sætte meget i stand og så er deres familie dejlig at følge. De har et dejligt sprog og en dejlig måde at skrive på og jeg elsker deres billeder, de bruger til at dokumentere deres forandringer med. Der er ikke noget som en omgang før og efter billeder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Survive the winter