De 10 sidste

Hvad har jeg så i garderoben?

Ja hvad har jeg så egentlig allerede i garderoben? Som studerende på SU, er der jo ingen grund til at købe noget jeg allerede har (d’oh!). Så jeg må nok hellere finde ud af, hvad det er min garderobe indeholder, efter min massive udrydning, hvem ved måske jeg finder ud af at jeg allerede har nogle af de ting der står på min liste? Eller måske finder jeg mere der skal ud. En sjov ting jeg har oplevet i denne proces er, da min kæreste den anden dag udbrød, at nu havde jeg da snart smidt alt ud og jeg skulle have noget mere tøj, det var sådan noget alle piger havde. Altså masser af tøj. Selvsamme kæreste må lide af hukommelsessvigt for da vi flyttede sammen konstaterede han at jeg havde for meget tøj?! Mænd altså. Så bliv dog enige med jer selv, tak ! 🙂

Jeg starter med at se hvilke tasker jeg egentlig har i garderoben og om jeg har nok eller om jeg virkelig mangler den der balenciaga first ( og det gør jeg, jeg skal bare lige finde på et par GODE undskyldninger for at den skal lande herhjemme).image

Fra venstre af er det min mulberry ( kan ikke huske modellens navn), men har fået den af min kusine, da hun ikke brugte den mere. Remmen er slidt, men jeg bruger den når jeg skal op og træne, kan lige have min vandflaske, pung, nøgler, headset og armbånd til mobilen deri. Den er perfekt til formålet.

Den store sorte i midten er burg box tote fra Marc by Marc jacobs og det var den første “dyre” taske jeg selv købte. Jeg bruger den i skole eller hvis jeg skal have lidt mere med end pung, nøgler og mobil. Der er plads til iPad, et par blade, en flaske vand og en ekstra trøje eller et halstørklæde.

Den lille taske under også i sort, er min nyeste erhvervelse. Den er fra balenciaga og det er modellen hip shoulder bag. Jeg købte den i sommers som en gave til mig selv og den er ideel til hvis man bare lige skal ud og handle, i byen eller noget helt tredje hvor man bare ikke gider have en taske i hænderne hele tiden. Desuden bruger jeg den som clutch engang imellem hvilket den også egner sig til.

Den lille brune er igen fra mulberry. Det er deres make-up bag og jeg købte den i Paris i foråret. Den er lækker som taske til alle ens småting der altid roder rundt i ens store taske og altid er væk når man skal bruge dem ( eller er det bare mig?). Den kan også bruges som clutch, men bruger den nu mest til at holde styr på mine småting.

Den sidste er en balenciaga jeg har fået af min kusine, jeg kan ikke huske modellens navn. Jeg har selv farvet den sort, den var oprindeligt lilla, men var falmet og var mere grålig på den kedelige måde. Den er dejlig stor, den kan bruges som skoletaske, weekendtaske eller bare hvis man nu skal have lidt mere end den lille kan have. Jeg elsker den efter jeg farvede den. Jeg bruger den hele tiden og er så glad for den

Meeeeeeen alligevel mangler jeg lige den der balenciaga first ( begynder i at se et mønster? ). Den har den perfekte størrelse og er så lækker. Og så har jeg en aftale med mig selv om at jeg en gang i mit liv må eje en Chanel 2.55. Den taske er jo perfektion.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 10 sidste