Dagdrømmerier

Min skønhed.

I forbindelse med at jeg skulle lave en ønskeliste til min fødselsdag, gik det op for mig at jeg har fået dyre vaner, når det kommer til min makeup og hudpleje. Jeg har før brugt en del forskellige produkter, men har altid opgivet fordi min hud og cremer ikke harmonere særligt godt sammen. Jeg tager et tyyyyyyndt lag på og venter i 5-10 min inden jeg laver noget, så den kan trække ind, men det sker ikke. Det føles som en maske og jeg sveder ekstremt ved den mindste anstrengelse. Jeg havde lidt opgivet og tænkt at der findes mange der aldrig har gjort noget ud af hudpleje og stadig overlever. Så det kunne jeg vel også. En af de ældre damer jeg passer på plejehjemmet, bruger en billig creme fra loreal og har gjort det altid, hun har fantastisk hud, så overvejede også denne strategi. Men, men, men så skulle vi lige et smut i Chanel i London (man kan vel altid købe en neglelak eller mascara og få den pæne pose på den måde. Smart, I know). Når men ekspedienten derinde, fik mig overtalt til at prøve deres hudplejeserie og jeg er solgt. Min hud er pænere, mere ensartet, blød, lækker og det tager ingen tid. Morgen og aften bruger jeg deres rensemælk og herefter deres hydra beauty gel creme. Så lækker en konsistens og drøj i brug. Hvilket er godt når den koster omkring de 500 for 50 ml. Jeg skifter aldrig tilbage til andet, det er det bedste jeg ved.
Jeg bruger faktisk kun makeup fra Chanel. Det gik op for mig den anden dag, jeg gjorde rent i min makeup. Mine neglelakker har skiftet fra billige, mærkelige farver fra Matas til lækre, klassiske farver fra Chanel. Min mascara fra Chanel er eminent. Den passer lige til mig og giver mig lækre, lange, fyldige vipper. Jeg havde aldrig troet jeg skulle bruge en flydende eyeliner, men den samme søde ekspedient, som viste mig hudplejen, lærte mig på 5 min at bruge den. Jeg elsker den, nem at lægge, nem at fjerne. Pudderen fra Chanel er god til at dække let uden at man ligner en der er malet. Jeg fik den ene parfume af min kæreste sidste år på vej hjem fra ferie og den anden købte jeg i Paris i sommers. De er dejlige, lette og dufter perfekt. Vippebukkeren håber jeg snart at jeg kan købe, da min gamle er gået i stykker. Jeg har fødselsdag snart, måske den lander på gavebordet der.

Skærmbillede 2014-10-11 kl. 19.24.18

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagdrømmerier